Σειρά Maestro

Maestro white ceramin main

Σειρά Maestro

Μια Θαυμάσια προσθήκη στην κατηγορία σομπών θερμοσυσσώρευσης της Lotus!

Με ειδικά σχεδιασμένη προηγμένη μόνωση του θαλάμου καύσης, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η ακριβώς μετρηθείσα διάχυση της θερμότητας από την πέτρα, η εξαιρετική Lotus Maestro είναι μια κατηγορίας σόμπας από μόνη της.

Η Maestro χρησιμοποιεί το τελευταίο σύστημα καύσης : Clean Burn Technology! Τέλεια καύση, εξαιρετικά υψηλό ποσοστό ενεργειακής απόδοσης και μοναδικό σύστημα αυτοκαθαρισμού κρυστάλλου! Διαθέτει στρογγυλό σχήμα και μεγάλο ύψος, και ο χώρος κάυσης διαθέτει πόρτα με αυτόματο σύστημα κλεισίματος, που συνεπάγεται, δύο ανθεκτικοί στη θερμότητα μαγνήτες, - το λεγόμενο σύστημα RLU, σύμφωνα με το οποίο, η πόρτα κλείνει σχεδόν από μαγνητική δύναμη. Μια ενεργειακή σόμπα Μάζας με ικανότητα αποθήκευσης θερμότητας και διανομής στο χώρο μέχρι και 14 ώρες από την στιγμή που η φλόγα σβήσει.

Η σόμπα είναι διαθέσιμη σε 4 παραλλαγές επένδυσης: Soapstone, Indian Night, Black Ceramic και White Ceramic Η πόρτα είναι από χυτοσίδηρο σε μαύρο ή γκρι χρώμα και επίσης διατίθεται και σε έκδοση πόρτας Black Magic (διπλό κρύσταλλο).

Sompa.gr Menu

Αρχική

Ενεργειακές εστίες

Σόμπες Αερόθερμες

Σόμπες Μάζας

Beto

Design Products

Partners

Πληροφορίες

Info

s5 logo lotus

Τζάκια Σουφλερός:

Φθιώτιδα, Λαμία, ΤΚ 35100

Κύπρου & Άσωπου 17

Fax: 2231035184

Τηλ: 2231035184

Contact Us

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα επικοινωνίας

Support Soufleros

Partners

Email Subscription

Follow us Social:

Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Google+