Σόμπες Αερόθερμες

2060

Όλη η κατασκευαστική τεχνική και μαεστρία σε μια κατηγορία από μόνη της!Η Lotus σειρά 2000 είναι η απάντηση στο αίτημα για μια σύγχρονη σόμπα σε ένα κλασικό design. Το στερεό βάρος αλλά και η μορφή της, τονίζουν τον κλασικό σχεδιασμό της. Η ενεργειακή σόμπα αυτή, διαθέτει
μεγάλο πάχος υλικού κατασκευής, χάλυβας έως και 8mm. Ο σχεδιασμός της είναι πολύ ευέλικτος, καθώς υπάρχει σε διάφορες εκδόσεις, και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα τμήματα.

Μπορεί να επιλεγεί με ξυλαποθήκη ή και ακόμη ως σόμπα με φούρνο. Επίσης πρέπει να προστεθεί ότι εκτός από καυσόξυλα η σειρά 2000 μπορεί να καίει και άνθρακα (κοκ) – ένα τρόπο λειτουργίας που απαιτεί απλώς δύο ημερήσια γεμίσματα, για να παρέχει όλο το εικοσιτετράωρο
θέρμανση στην κατοικίας σας.

Jubilee 35

Η Lotus Jubilee 35 είναι πραγματικά μια εξαιρετική ενεργειακή ξυλόσομπα. Ένα "εργοστάσιο" παραγωγής ενέργειας με ένα τεράστιο θάλαμο καύσης, το οποίο μπορεί να καίει ξύλα μήκους έως 50 cm. Το πλαίσιο στο πίσω μέρος της πόρτας είναι κατασκευασμένο από χυτοσίδηρο (μαντέμι) για βέλτιστη ανθεκτικότητα! Ο ρυθμιστής της καύσης είναι τοποθετημένος έξυπνα σε ένα διακριτικό σημείο στο κέντρο κάτω από την πόρτα όπως και το πόμολο δεξία αυτής.Το διαμορφωμένο θάλαμο καύσης από βερμικουλίτη (Skamolex) έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να καίε τους μεγάλους κορμούς και αποτελεί μέρος του προγράμματος "Eco Green Burning Technology". Αυτό εξασφαλίζει ότι η θερμότητα διανέμεται με τον ιδανικό τρόπο.

Η Jubilee 35 μια ενεργειακή σόμπα για αυτούς που θέλουν να ζεστάνουν μεγάλους χώρους και να θαυμάζουν το παιχνιδισμα της φλόγα στο μέγιστο βαθμό.

Με διάφορους τύπους επένδυσης: Χάλυβα, Πέτρωμα Indian Night, Soapstone, αλλά και με φούρνο.Όλοι οι τύποι της σειράς Jubilee 35 διατίθονται προαιρετικά με πορτα απόθήκευσης κάτω από τον χώρο καύσης.

9080

Οι ευέλικτοι σχεδιασμοί προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες!Ο σύγχρονος διάδοχος της κλασικής σκανδιναβικής ξυλόσομπας, που χαρακτηρίζεται από τις διάφορες οβάλ μορφές και διάφορες εξωτερικές επενδύσεις. Είναι μεγάλη απόλαυση να βλέπετε ένα μεγάλο παράθυρο γυαλιού με τις μοντέρνες
γραμμές του και το ωοειδές σχήμα του σε μια γωνία ή στο κέντρο του δωματίου σας.

Ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος καύσης από βερμικουλίτη (Skamol) χαρίζει ένα μοναδικό απότέλεσμα στην ποιότητα καύσης αλλά και στην οικονομία χρήσης. Οι 9000 διατείθετε σε διάφορες εκδόσεις, είτε με πλαϊνή επένδυση σε μέταλο, είτε σε soapstone Και σε διάφορα ύψη.

Sompa.gr Menu

Αρχική

Ενεργειακές εστίες

Σόμπες Αερόθερμες

Σόμπες Μάζας

Beto

Design Products

Partners

Πληροφορίες

Info

s5 logo lotus

Τζάκια Σουφλερός:

Φθιώτιδα, Λαμία, ΤΚ 35100

Κύπρου & Άσωπου 17

Fax: 2231035184

Τηλ: 2231035184

Contact Us

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα επικοινωνίας

Support Soufleros

Partners

Email Subscription

Follow us Social:

Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Google+