Ενεργειακές εστίες

h 470 air

Lotus ενεργειακά τζάκια με ενσωματωμένο βεντιλατέρ!
 
Όλα τα μοντέλα Lotus Air δημιουργήθηκαν για να δώσουν τη δυνατότητα διανομής της θερμότητας σε παραπάνω από ένα χώρους μέσω αεραγωγών. Κρύος αέρας του χώρου αναρροφάται από το κάτω μέρος της περσίδας του τζακιού, κάτω από την πόρτα, ο αέρας στην συνέχεια θερμαίνεται, απελευθερώνεται από την οπή εξαερισμού πάνω από την πόρτα ή τροφοδοτείται μέσω αεραγωγών σε άλλα δωμάτια του σπιτιού. Το βεντιλατέρ των εστιών Lotus Air είναι ικανότητας 300 m3/h και διαθέτει ενσωματωμένο ρυθμιστή (ροοστάτη). Αυτό παρέχει τη βέλτιστη ζεστασιά σε όλο το σπίτι.

Τα παρακάτω μοντέλα είναι διαθέσιμα με βεντιλατέρ στις παρακάτω εστίες: H470, H570, H470 W και H570 W και παρέχεται με μια πρόσοψη steel σε μαύρο ή γκρι χρώμα.

h 370 r

Τα ενεργειακά τζάκια της σειράς Stainless Steel με πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα  αποπνέουν μια αίσθηση ποιότητας, πολυτέλειας και ιδιαίτερου σχεδιασμόυ. Αυτή η μινιμαλιστική και διαχρονική εστία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών και προσαρμόζεται εύκολα σε χώρους όπου ο απλός σχεδιασμός αποτελεί προτεραιότητα.

Τα προϊόντα της σειράς Stainless Steel διαθέτουν όλα τα ποιοτικά χαραρακτηριστικά της βασικής σειράς Lotus Steel, με την ίδια απόδοση και τη ίδια ποιότητα καύσης.
 
Η πρόσοψη από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθεται στα παρακάτω μοντέλα: H 470, H 570, H 470 W, H 570 W,  H570 και H 370 Petite.

h 470 b magic

Οι ενεργειακές εστίες Lotus Black Magic με το έξτρα μαύρο κρύσταλλο μπροστά από την πόρτα της εστίας δημιουργούν την αίσθηση πολυτέλειας. Η κομψή εμφάνιση της πρόσοψης και τα διακριτικά πόμολα που είναι ενσωματωμένα στο κάτω μέρος της πόρτας σε μαύρο "glossy" χρώμα καθυστούν την εστία Black Magic μοναδική.

Τόσο το εσωτερικό τζάμι της πόρτας αλλά και το εξωτερικό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κεραμικό γυαλί. Συνολικά,
αυτή η πρόσοψη δημιουργεί ένα θεαματικό αποτέλεσμα σε κάθε σπίτι.

Η σειρά Black Magic είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες εστίες: Η 470 , H 570, H 700, H 570 T, H 470 W, H 570 W.

Sompa.gr Menu

Αρχική

Ενεργειακές εστίες

Σόμπες Αερόθερμες

Σόμπες Μάζας

Beto

Design Products

Partners

Πληροφορίες

Info

s5 logo lotus

Τζάκια Σουφλερός:

Φθιώτιδα, Λαμία, ΤΚ 35100

Κύπρου & Άσωπου 17

Fax: 2231035184

Τηλ: 2231035184

Contact Us

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα επικοινωνίας

Support Soufleros

Partners

Email Subscription

Follow us Social:

Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Google+